O simpla opinie
5 participanți
:: Pasiuni comune :: Games :: Counter Strike
Pagina 1 din 1
O simpla opinie
Pentru cei care joc "Counter Strike" prescurtat CS va sugerez sa va lasati de acest joc/hobby pentru ca provoaca dependenta. Eu m-am lasat cam greu dar m-am lasat.
Re: O simpla opinie
Da stiu asta
Si eu am fost dependent 4 ani ... inca mai joc uneori cand am timp o data la cateva saptamanii =)) ca a inceput sa-mi ocup timpul altfel decat jucand cs
Si eu am fost dependent 4 ani ... inca mai joc uneori cand am timp o data la cateva saptamanii =)) ca a inceput sa-mi ocup timpul altfel decat jucand cs
am jucat si eu .. da m`am lasat acu 2 veri .. :-j panarama de joc ... plictiseala .. aceleasi zone .. aceleasi kestii .. aceleasi coade =))
Cipi- Dependent
Puncte : 1551
Data nasterii : 12/11/1991
Data de inscriere : 03/03/2010
Varsta : 33
Localizare : Tecuci
Joburi/Distractii : net cat cuprinde, iesiri nocturne prin oras, DnB / DuBstep la max, Rock in fiecare dimineata pentru o zi cat mai buna, gratare, doaga, proza, poezie, aforisme, bla bla, adica : DISTRACTIE !
Stare de spirit : ,,simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru, iar pentru a fi simplu, trebuie sa ramana perfect, iar perfectiunea se intretine mai greu decat orice alta fitza.`` (G. Ciprian)
asa era si faza cu lineage :-j ma lasi ? ...
eu joc pana ma plictisesc .... singurele care n`o sa moara niciodata in pc`ul meu :X .. sunt POP`urile ... NFS`urile ... GTA`urile si red alertu :X
eu joc pana ma plictisesc .... singurele care n`o sa moara niciodata in pc`ul meu :X .. sunt POP`urile ... NFS`urile ... GTA`urile si red alertu :X
Cipi- Dependent
Puncte : 1551
Data nasterii : 12/11/1991
Data de inscriere : 03/03/2010
Varsta : 33
Localizare : Tecuci
Joburi/Distractii : net cat cuprinde, iesiri nocturne prin oras, DnB / DuBstep la max, Rock in fiecare dimineata pentru o zi cat mai buna, gratare, doaga, proza, poezie, aforisme, bla bla, adica : DISTRACTIE !
Stare de spirit : ,,simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru, iar pentru a fi simplu, trebuie sa ramana perfect, iar perfectiunea se intretine mai greu decat orice alta fitza.`` (G. Ciprian)
Eu nu m-am lasat de el... asta pentru ca nu m-am apucat niciodata. Cand am vazut ca atatia erau disperati de acest joc am crezut e ceva super tare dar am fost dezamagit sa vad ca e un joculetz de trei bani. Nimic impresionant la el care sa te faca dependent.
Boggy93- Activ
Puncte : 135
Data de inscriere : 11/08/2010
:: Pasiuni comune :: Games :: Counter Strike
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum