Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Femeile si fanteziile sexuale

+3
Cipi
*Alinutza*
InGeRuL
7 participanți

In jos

Femeile si fanteziile sexuale Empty Femeile si fanteziile sexuale

Mesaj Scris de InGeRuL 20th Aprilie 2010, 12:11 am

Berbec
Clipele de extaz din fanteziile femeii Berbec îşi găsesc inspiraţia în locuri diverse şi care o inspiră. Fie că se visează într-o galerie cu artă erotică, sau într-un pub unde atmosfera este întreţinută de animatoare extrem de senzuale, ori in camera unui hotel, femeia Berbec trăieşte cu pasiune şi discreţie orice partidă de sex, chiar si când este vorba de fantezii.

Taur
Ca o fire iubitoare şi senzuală, femeia Taur preferă ca în fanteziile sale sexuale să joace diverse roluri. Şi indiferent că joacă rolul unei prostituate seducatoare sau al unei fete cuminţi toată atenţia femeii Taur este îndreptată asupra iubitului său.

Gemeni
Fanteziile Gemenilor sunt legate de acţiuni ce au legatură cu intelectul. Aşa că nu este exclus ca o femeie a acestu semn din horoscop să işi imagineze cum ţine cuvântări în faţa unei adunări formate din poeţi, oameni de cultură, artişti – care cuceriţi de farmecul şi inteligenţa nativei Gemeni să se transforme pe loc în admiratori şi cei mai înflăcăraţi amanţi.

Rac
În general nativii Rac rămân foarte ataşaţi de trecut, din cauza firii lor sentimentale. Acest lucru se întâmplă şi în fanteziile sexuale ale femeii Rac. Îşi imagineaza des cum fosta sa mare iubire suferă şi are nevoie de vindecare, iar ea este acolo să îi vindece rănile bărbatului pe care l-a iubit cu pasiune în trecut. Nu cere nimic în schimb, dar întâlnirea cu trecutul o transforma şi o face fericită.

Leu
Femeia Leu, o mare admiratoare a luxului nu se poate visa decât pe cele mai exotice insule ale lumii, încojurată de admiratori. Şi chiar dacă niciunul nu rezistă fără să intre în jocurile provocate de femeie, totuşi unul singur va fi cel ales să se va bucura cel mai tare de voluptatea şi căldura ei.

Fecioară
Firea materialistă a femeii Fecioară se regăseşte până şi în fanteziile sexuale ale acesteia. Limuzină, şampanie, un inel cu diamante şi o casă luxoasă sunt ingrediente care nu lipsesc din fanteziile erotice ale unei femei Fecioară.

Balanţă
Balanţa nu stă prost cu imaginaţia nici când vine vorba de cele mai picante fantezii sexuale. Fie că e vorba de un decor luxos, sau de o petrecere la ţară într-un castel vechi din Franţa, toate personajele din fantezia Balanţei au câteva trăsături comune: frumuseţea şi sclipirea, inteligentă, pasiunea şi senzualitatea. Partenerul Balanţei este cel care va reuşi să ii transmită din priviri ceea ce urmează să se întămple între ei.

Scorpion
Fanteziile sexuale ale femeii Scorpion au legătură cu natura. Scorpionul este cel mai plin de sexualitate semn al zodiacului, de aceea imaginaţia unei native din această zodie este greu de depăşit. ÎI plac întunericul, ploaia, locurile excentrice şi încearca să le aducă pe toate în visele sale.

Săgetător
Fie că se află la un club de jazz, la bilbliotecă sau la supermarket femeia Săgetător este mereu cu ochii pe cei care i-ar putea deveni pradă. Se viseaza alături de ei in cele mai fierbinţi scene, vibrând de plăcere şi trăind aventura vieţii. Îşi imaginează aventuri apărute de nicăieri dar care se termină în luxul unei camere de hotel, savurând o şampanie fină, un duş fierbinte în doi şi o noapte plină de sex.

Capricorn
Decorul din fantezia femeii Capricorn este unul elegant , cum ar fi o casă veche, plină de antichităţi şi plină de servitori. Femeia Capricorn are intodeauna o listă imaginară pe care sunt trecuţi bărbaţii la care visează în secret . In fantezia femeii Capricorn, oportunităţile apar toate în aceeaşi zi, pe masură ce iubiţii ei misterioşi vin şi pleacă din luxosul dormitor.

Vărsător
Fantezia Vărsătorului este un mix de plăcere şi spiritualiatate. Se imaginează luată prin surprindere de un profesor tandru de yoga, plăcerile fizice colpeşindu-i pe amândoi în timpul cursurilor care se desfăşoară pe marginea unei piscine. Totul se încheie cu un masaj, pe care femeia Vărsător îl apreciază atât de mult şi când este vorba de realitate.

Peşti
Un semn romantic şi sensibil dar şi foarte creativ când vine vorba de fantezii erotice. Femeia Peşti se imaginează în decoruri excentrince. Sexul în avion sau în sălbaticia unui vârf de munte sunt locuri în care acestei native îi place să se trăiască cu pasiune momente fierbiţi, chiar dacă doar în propria minte.
InGeRuL
InGeRuL
Admin

Puncte : 3529
Data nasterii : 04/07/1991
Data de inscriere : 10/02/2010
Varsta : 33
Localizare : Tecuci -Galati
Joburi/Distractii : Parkour & Freerunning, role,bike ,muzica,dance.
Stare de spirit : Freedom of movement !

https://secolul21.all-up.com

Sus In jos

Femeile si fanteziile sexuale Empty Re: Femeile si fanteziile sexuale

Mesaj Scris de *Alinutza* 21st Aprilie 2010, 9:11 pm

Hmmm ... la mine e adevarat c-am 60 % Razz oricum mi se pare destul de interesat ce spune acolo Laughing
*Alinutza*
*Alinutza*
Activ

Puncte : 159
Data nasterii : 11/06/1991
Data de inscriere : 19/02/2010
Localizare : Tecuci
Joburi/Distractii : Diverse
Stare de spirit : This is me !

Sus In jos

Mesaj Scris de Cipi 27th Aprilie 2010, 4:55 am

interesant kiar =]
Cipi
Cipi
Dependent

Puncte : 1551
Data nasterii : 12/11/1991
Data de inscriere : 03/03/2010
Joburi/Distractii : net cat cuprinde, iesiri nocturne prin oras, DnB / DuBstep la max, Rock in fiecare dimineata pentru o zi cat mai buna, gratare, doaga, proza, poezie, aforisme, bla bla, adica : DISTRACTIE !
Stare de spirit : ,,simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru, iar pentru a fi simplu, trebuie sa ramana perfect, iar perfectiunea se intretine mai greu decat orice alta fitza.`` (G. Ciprian)

Sus In jos

Mesaj Scris de Katuu 24th Mai 2010, 5:21 am

Interesant :d
Sar putea sa fie cum spun ei acolo da nu stiu pana acum
Daca este adevarat sau nu! Razz
Katuu
Katuu
Dependent

Puncte : 1082
Data nasterii : 26/03/1995
Data de inscriere : 19/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Tecuci :-L
Joburi/Distractii : Joc: CS, NfS, GtA...Distractii: sa stau ku pretenii:P
Stare de spirit : Dezastru!

Sus In jos

Mesaj Scris de LoRy 6th Iunie 2010, 1:57 am

mda... ii dau dreptate lui kat =))) inca, n'am incercat :-j Smile)))
LoRy
LoRy
Dependent

Puncte : 1472
Data nasterii : 12/05/1997
Data de inscriere : 16/04/2010
Varsta : 27
Stare de spirit : FreeDom :)) :)>-

Sus In jos

Mesaj Scris de Paul 7th Iunie 2010, 7:51 pm

Aveti si voi ceva fantezii fetelor Laughing daca stau bine sa ma gandesc cu cate tipe am vb fiecare avea cate ceva ciudat de povestit uneori =))
Paul
Paul
Activ

Puncte : 169
Data nasterii : 07/02/1983
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 41
Localizare : Bucuresti .
Joburi/Distractii : Break ,Graffiti ,dance ,music .
Stare de spirit : Creaza-ti propriul stil !

Sus In jos

Mesaj Scris de Rami 8th Iunie 2010, 12:29 am

chiar foarte interesanta asta...chiar is curios dak e real
Rami
Rami
Dependent

Puncte : 668
Data nasterii : 10/06/1996
Data de inscriere : 17/05/2010
Varsta : 28
Localizare : www.gPro.ro