Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Zodiile revoltate

5 participanți

In jos

Zodiile revoltate Empty Zodiile revoltate

Mesaj Scris de InGeRuL 20th Aprilie 2010, 12:07 am

Berbec: Iau foc imediat şi nu e un lucru înţelept să-i calci pe coadă. Sar la bătaie, sau măcar la o discuţie aprinsă, indiferent dacă ei sunt pirpirii sau subţiri, iar ofensatorul are 100 de kilograme.

Taur: Taurii înghit multe înainte de a vedea roşu în faţa ochilor. Poate nu l-ai văzut sau poate n-ai ştiut că acela era locul lui… Dar şi dacă ai apucat să-l enervezi, are o forţă de reacţie cât 3 Berbeci la un loc.

Gemeni: Gemenii se „urzică” repede, dar le şi trece la fel de repede. Şi ai mai putea să crezi că „numai gura e de ei”. În realitate, iartă repede o ofensă şi sunt prea destinşi şi volatili ca să ţină o supărare la infinit.

Rac: Mult mai bătăioşi decât te-ai aştepta din partea lor. Protestele lor au ceva melodramtic şi pot să emită nişte acuze de pus pe fugă şi un elefant. Nu te lua după figura blajină.

Leu: Chiar şi dacă n-are chef să îşi pună mintea cu cineva sub nivelul lor (caci altfel cum, din moment ce se pretează la din acestea) trebuie să-şi apere onoarea. Aşa că o să pună la punct ofensatorul, fără drept de apel.

Fecioară: Fecioarele vor avea grijă în primul rând să evite situaţiile cu potenţial belicos. Nu le place să intre în altercaţii. Dar la o adică pot să ţină un discus acid de natură să ardă tot.

Balanţă: Cele mai conciliante din zodiac, Balanţele se vor strădui să facă pace în aşa fel încât toată lumea să fie mulţumită. Te surpinde însă vehemenţa cu care iau partea celui nedreptăţit, căci spiritul lor de dreptate e foarte dezvoltat.

Scorpion: Ofensează un Scorpion şi o să ai şapte ani de ghinion, am putea inventa un proverb ad-hoc. În esenţă, aceştia nu iartă, nu uită şi cel mai probabil vor avea grijă să se răzbune.

Săgetător: Nu se sfiesc să-l facă pe ofensator de râs în mod public. Săgetătorului îi lipseşte uneori tactul sau simţul ridicolului. N-o să ignore o ofensă doar pentru că se află în incinta Bisericii din Vatican sau a Înaltei Curţi de Justiţie.

Capricorn: Cel mai porbabil o să ignore cu nobleţe manifestările de acest gen. E nevoie de ceva mult mai grav pentru ca să coboare din sferele lor înalte pentru a împărţi dreptatea aici, pe pământ.

Vărsător: E mai degrabă sensibil la ofensa sau nedreptatea pe care o păţeşte altul, decât el însuşi. Poate că pentru el mai închide ochii, însă pentru un prieten sare şi-n foc.

Peşti: Mai degrabă se victimizează şi se deprimă decât să riposteze violent. ”Ştiam eu că lumea asta e rea” e atitudinea cea mai probabilă, fără să simtă nevoia să o transforme sau s-o ia cu asalt.
InGeRuL
InGeRuL
Admin

Puncte : 3529
Data nasterii : 04/07/1991
Data de inscriere : 10/02/2010
Varsta : 33
Localizare : Tecuci -Galati
Joburi/Distractii : Parkour & Freerunning, role,bike ,muzica,dance.
Stare de spirit : Freedom of movement !

https://secolul21.all-up.com

Sus In jos

Zodiile revoltate Empty Re: Zodiile revoltate

Mesaj Scris de Cipi 27th Aprilie 2010, 5:05 am

la mn ... la scorpion ... nu uit niciodata daca cineva mi`a facut ceva Neutral si pot sa astept si 1 an .. si tot ma razbun Neutral bounce
Cipi
Cipi
Dependent

Puncte : 1551
Data nasterii : 12/11/1991
Data de inscriere : 03/03/2010
Varsta : 33
Localizare : Tecuci
Joburi/Distractii : net cat cuprinde, iesiri nocturne prin oras, DnB / DuBstep la max, Rock in fiecare dimineata pentru o zi cat mai buna, gratare, doaga, proza, poezie, aforisme, bla bla, adica : DISTRACTIE !
Stare de spirit : ,,simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru, iar pentru a fi simplu, trebuie sa ramana perfect, iar perfectiunea se intretine mai greu decat orice alta fitza.`` (G. Ciprian)

Sus In jos

Mesaj Scris de LoRy 4th Iunie 2010, 2:24 am

Taur ! se stie .. inghit yo da si cand ma apuca draqii =))))
LoRy
LoRy
Dependent

Puncte : 1472
Data nasterii : 12/05/1997
Data de inscriere : 16/04/2010
Varsta : 27
Stare de spirit : FreeDom :)) :)>-

Sus In jos

Mesaj Scris de Laviniaaa 4th Iunie 2010, 2:53 am

Capricorn: Cel mai porbabil o să ignore cu nobleţe manifestările de acest gen. E nevoie de ceva mult mai grav pentru ca să coboare din sferele lor înalte pentru a împărţi dreptatea aici, pe pământ.

ceva de genu':-j
Laviniaaa
Laviniaaa
Dependent

Puncte : 445
Data nasterii : 19/01/1996
Data de inscriere : 22/03/2010
Varsta : 28
Joburi/Distractii : dansul:>

Sus In jos

Mesaj Scris de Katuu 25th Decembrie 2010, 3:31 am

Mdea ...
Tipic mie =))
Ma enervez usor si ma iau la bataie cateodata si nu imi pasa cine este sau ce este persoana respectiva Smile
Katuu
Katuu
Dependent

Puncte : 1082
Data nasterii : 26/03/1995
Data de inscriere : 19/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Tecuci :-L
Joburi/Distractii : Joc: CS, NfS, GtA...Distractii: sa stau ku pretenii:P
Stare de spirit : Dezastru!

Sus In jos