Michael Jackson 'This Is It' 2009
4 participanți
:: Pasiuni comune :: Movies :: Thriler
Pagina 1 din 1
DjCoSy- Activ
Puncte : 59
Data de inscriere : 13/02/2010
Localizare : Italia
Stare de spirit : Stare de spirit buna !
Re: Michael Jackson 'This Is It' 2009
parca nici acum nu`mi vine sa cred ca s`a dus ... allways in my heart
Cipi- Dependent
Puncte : 1551
Data nasterii : 12/11/1991
Data de inscriere : 03/03/2010
Varsta : 33
Localizare : Tecuci
Joburi/Distractii : net cat cuprinde, iesiri nocturne prin oras, DnB / DuBstep la max, Rock in fiecare dimineata pentru o zi cat mai buna, gratare, doaga, proza, poezie, aforisme, bla bla, adica : DISTRACTIE !
Stare de spirit : ,,simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru, iar pentru a fi simplu, trebuie sa ramana perfect, iar perfectiunea se intretine mai greu decat orice alta fitza.`` (G. Ciprian)
Pnm nu prea ascultam inainte deloc ... ca si oricare din generatia naostra ne mintim singuri spunand ca suntem fani infocati acuma si habar navem cine a fost el ... acuma auzim nonstop piese cu el si gata ne place ca e popular .. intradevar are voce,avea imaginatie la clipuri da pnm fanii lui sunt cei ce l-au cunoscut si in viata de ani de zile ... Oricum respect MJ
Da ii dau dreptate lui InGeRuL Adik ... recunosc si eu ca ..mda .. am copilarit cu muzica lui MJ.... dar nu eram fana sau chestii din astea .. iar acum cand omu' a murit gata.. e pus pe toate canalele de televiziune si vai ca dc s'a dus ... etc.. Valoarea unui om se recunoaste se pare dupa ce moare .. ita chiar rimeaza =)) ... oricum.. pana si eu mi'am dat seama acum de adevarata valoare al lui MJ :>
He will always in our heart
He will always in our heart
LoRy- Dependent
Puncte : 1472
Data nasterii : 12/05/1997
Data de inscriere : 16/04/2010
Varsta : 27
Localizare : Tecuci
Stare de spirit : FreeDom :)) :)>-
:: Pasiuni comune :: Movies :: Thriler
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: