Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hitler's reaction about Parkour competitions.

3 participanți

:: Sport :: Parkour :: Videos Parkour

In jos

Hitler's reaction about Parkour competitions. Empty Hitler's reaction about Parkour competitions.

Mesaj Scris de InGeRuL 8th Martie 2010, 3:07 am

Priviti cu atentie acest clip si fiti atenti la parerea lui Hitler despre parkour Laughing
Este un fel de farsa funny facuta de straini ,dar e mijto Very Happy

InGeRuL
InGeRuL
Admin

Puncte : 3529
Data nasterii : 04/07/1991
Data de inscriere : 10/02/2010
Varsta : 33
Localizare : Tecuci -Galati
Joburi/Distractii : Parkour & Freerunning, role,bike ,muzica,dance.
Stare de spirit : Freedom of movement !

https://secolul21.all-up.com

Sus In jos

Hitler's reaction about Parkour competitions. Empty Re: Hitler's reaction about Parkour competitions.

Mesaj Scris de Paul 8th Martie 2010, 11:21 pm

Nu ma pricep eu asa de bine la parkour ,dar din cate am inteles incearca sa spuna prin felul sau Laughing mai exact tipand ca nebunu sa ii invete sa ajunga nu stiu unde dar fara sa faca figuri si flipuri ...mi-a placut faza Laughing "if you flip ,so go suck's illabaca's dick " e interesant oricum are o figura asemanatoare cu cea a lui Hitler ,cu mustata lui de Charlie Chaplin Laughing
Paul
Paul
Activ

Puncte : 169
Data nasterii : 07/02/1983
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 41
Localizare : Bucuresti .
Joburi/Distractii : Break ,Graffiti ,dance ,music .
Stare de spirit : Creaza-ti propriul stil !

Sus In jos

Hitler's reaction about Parkour competitions. Empty Re: Hitler's reaction about Parkour competitions.

Mesaj Scris de Cipi 28th Aprilie 2010, 1:18 am

is multe variante =)) era una cu lineage :-? sau nush cu mai ce .. tot felu de variante =))

da asta n`o stiam .. e prea tare What a Face
Cipi
Cipi
Dependent

Puncte : 1551
Data nasterii : 12/11/1991
Data de inscriere : 03/03/2010
Varsta : 33
Localizare : Tecuci
Joburi/Distractii : net cat cuprinde, iesiri nocturne prin oras, DnB / DuBstep la max, Rock in fiecare dimineata pentru o zi cat mai buna, gratare, doaga, proza, poezie, aforisme, bla bla, adica : DISTRACTIE !
Stare de spirit : ,,simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru, iar pentru a fi simplu, trebuie sa ramana perfect, iar perfectiunea se intretine mai greu decat orice alta fitza.`` (G. Ciprian)

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

:: Sport :: Parkour :: Videos Parkour

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum