Votati noua tema !
5 participanți
Cum vi se pare noua tema ?
Votati noua tema !
Cum vi se pare noua tema ? sa o lasam pe aceasta sau sa fie tot cea veche ?
Votati !
P.S Uitati-va cu atentie la butoanele de sus de la menu pentru ca sunt schimbate .. la timp liber ,optiuni aveti si mici prescurtari la diverse categorii ... uitati-va cu atentie la tema si dupa votati !
Votati !
P.S Uitati-va cu atentie la butoanele de sus de la menu pentru ca sunt schimbate .. la timp liber ,optiuni aveti si mici prescurtari la diverse categorii ... uitati-va cu atentie la tema si dupa votati !
Re: Votati noua tema !
Incearca sa faci daca poti sa fie colorata cum am mai spus ... asa au spus si cativa sa fie mai vie colorata albu e simplu .
Propun rosu,park rosu reprezinta secolul21 si aia veche era cam complicata,te pierdeai prin forum )
Ultima editare efectuata de catre Rami in 25th Martie 2011, 4:34 am, editata de 1 ori
(Mircea)///nu prea am cu ce asorta rosul :S
Ultima editare efectuata de catre InGeRuL in 25th Martie 2011, 4:37 am, editata de 1 ori
Este buna .. putin c-am simpla intradevar la culoare dar daca inca nu e terminata merge :> asteptam sa o vedem gata!
Spuma- De-al casei
Puncte : 37
Data nasterii : 02/07/1994
Data de inscriere : 26/06/2010
Varsta : 30
Localizare : Pitesti
Joburi/Distractii : Muzica
Stare de spirit : Plictisit !
m-am mirat cand l-am vazut schimbat m-am obisnuit cu cea veche astept sa o terminati
Subiecte similare
» Markere si cans-uri..Facem o noua actiune..Secolul 21..Aici..Acum..Graffiti..Doing art,not war..[Made by WarHeart]..Read it !
» categorie noua ...
» Noua melodie a lu' Dj Layla
» Leana si Costel - Masina noua
» categorie noua ...
» Noua melodie a lu' Dj Layla
» Leana si Costel - Masina noua
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum