Leapșa: ale tale 10 ciudățenii!
Pagina 1 din 1
Leapșa: ale tale 10 ciudățenii!
1. Deobicei țin în mână un pix, creion, băț sau când sunt pe-afară sau plecată undeva, un șervețel și dacă îl scap, îl pierd...iau altul. )
2. Nu îmi place mierea și când văd un borcan cu miere mă simt ciudat.
3. Dacă mă lovesc la un deget de la mâna stângă, îmi înțep și degetul de la mâna dreaptă.
4. Când găsesc o melodie care îmi place mult, o ascult zile întregi până mă plictisesc de ea, apoi o uit și după un timp îmi amintesc de ea și iar va fi melodia mea preferată...cam așa se întâmplă cu majoritatea melodiilor care îmi plac.
5. Când mi-e frică sau am emoții îmi mușc buza inferioară sau degetele.
6. Mă enervez foarte ușor când cineva înjură de mama, fie că meritam sau nu, însă dacă e, înjură de mine nu de mama! Sau mai bine nu înjura deloc.
7. De fiecare dată când cânt Skid Row - "I Remember You" , sfârșitul refrenului niciodată nu îmi iese, oricât m-aș strădui.
8. Obișnuiesc să salut cu "neața" chiar dacă este 18:00. Bine-nțeles că am și alte forme de salut.
9. Să fie și iarnă,gerul Bobotezii, că eu și atunci mă îmbrac în fustă. Normal, cu un dres mai gros.
10. Singura superstiție în care cred e cea cu scara. Niciodată nu mă vei vedea trecând pe sub o scară dacă nu am un motiv bun!
Siiii toata lumea e invitata la leapsa!
p.s: have fun:D
Bia- Activ
Puncte : 83
Data nasterii : 27/12/1994
Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Tecuci
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum