Artisti, trupe preferate
+8
Filth666
silvia
Katuu
InGeRuL
oanna
/
Flo^
Beth
12 participanți
Pagina 1 din 1
Artisti, trupe preferate
Din totdeauna am preferat muzica de club. Printre artisti mei preferati sunt cei de la Deepside Deejays, David dj si Dony si Emil Lasaria. Aaaa si Nick Kamarera . Mai jos este una din melodiile mele preferate
Dar imi place si muzica rock . Imi plac mult Bullet for my valentine, Cradle of filth si Children of Bodom .
Voi ce trupe preferate aveti?
Dar imi place si muzica rock . Imi plac mult Bullet for my valentine, Cradle of filth si Children of Bodom .
Voi ce trupe preferate aveti?
Beth- Dependent
Puncte : 210
Data nasterii : 29/04/1995
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Tecuci, Romania
Re: Artisti, trupe preferate
heei... ..pai imi plac mai multe genuri de muzik...cum ar fi... rock: breaking benjamin, sum 41 , sr-71 ,skillet ... muzik de break :dj TEE, Dj Shadow, dj Pablo , dj Nas , dj M@r si alti artisti cum ar fi Sean Kingstone , MJ , Emy MacDonald si altii .
Flo^- Dependent
Puncte : 494
Data nasterii : 26/06/1993
Varsta : 31
Localizare : Tecuci
Joburi/Distractii : Breakdance ,muzica ,tricks ,dance
Stare de spirit : Power is my style:)
Plan B - More is enought
Imi plac mai multe genuri printre care rock , hip- hop mai ales cel romanesc .Si alte melodii precum cele din jocurile cu masini is foarte tari ! Uitati mai jos 2 mel
/<iller_Cro$$- Activ
Puncte : 161
Data nasterii : 26/01/1994
Varsta : 30
Joburi/Distractii : Reparati la biciclete si Tunaj ;)
Stare de spirit : Pe aici ,pe acolo :D
:)
eu prefer mai mult genurile rock alternativ,clasic, gothic ..chiar si hard ,.....dar si varianta de "club"(DAVID DEJAY'S)..... artisti preferati(Within TEmptation ,EvanEscEncE,Linkin Park, Children of Bodom, LACUNA COIL) una din cele mai preferate
oanna- Activ
Puncte : 66
Data nasterii : 13/03/1992
Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32
Localizare : TECUCI,GALATI
Joburi/Distractii : PLIMBARI....SCOALA......PLIMBARI..:)))
Hmm eu ascult mai multe enumer mai jos cateva
ROck ,punk ,alternativ
Slipknot ,In flames ,Skillet ,Sr-71 , Flyleaf ,Gorillaz ,Depeche mode, Red hote chili peppers ,Lordi , Cradle of filth ,Children of bodom ,Breaking Benjamin ,Nightwhish, Evanescence, Disturbed ,Guano Apes, BYOB , Dimmu Borgir ,Epica ,Helmet ,Paul Stanley ,Blood Stain Child ...
And more bboy song ,artisti si chiar si muzica veche imi place
Bow wow , Outlawz ,Guess Who,Suspect, Lil Jon ,Luunatic ,Karma K ,Eminem , Bitza, Veritasaga, Cassa Loco,Dj Pablo , Dj Aligator, Bboy's Song, Basshunter, Mihai Margineanu ,Suie Paparude ,Modern Talking etc.
Una dintre preferate
ROck ,punk ,alternativ
Slipknot ,In flames ,Skillet ,Sr-71 , Flyleaf ,Gorillaz ,Depeche mode, Red hote chili peppers ,Lordi , Cradle of filth ,Children of bodom ,Breaking Benjamin ,Nightwhish, Evanescence, Disturbed ,Guano Apes, BYOB , Dimmu Borgir ,Epica ,Helmet ,Paul Stanley ,Blood Stain Child ...
And more bboy song ,artisti si chiar si muzica veche imi place
Bow wow , Outlawz ,Guess Who,Suspect, Lil Jon ,Luunatic ,Karma K ,Eminem , Bitza, Veritasaga, Cassa Loco,Dj Pablo , Dj Aligator, Bboy's Song, Basshunter, Mihai Margineanu ,Suie Paparude ,Modern Talking etc.
Una dintre preferate
Ultima editare efectuata de catre InGeRuL in 13th Martie 2010, 1:24 am, editata de 2 ori
in general melodiile de club, dance...ca artisti [Edward Maya, Geo Da Silva, Deejay David & Dony, DeepSystem, Armin van Buuren, Timbaland mai multi]...dar ascult si rock [Linkin Park, Metallica, Papa Roack, Cradle of Filth, Lordi etc]...o melodie preferata de club ...iar de rock
Katuu- Dependent
Puncte : 1082
Data nasterii : 26/03/1995
Data de inscriere : 19/02/2010
Localizare : Tecuci :-L
Joburi/Distractii : Joc: CS, NfS, GtA...Distractii: sa stau ku pretenii:P
Stare de spirit : Dezastru!
in general rock:">
[Cradle of filth ,Dimmu Borgir,Nightwish,Bullet for my valentine,Nirvana,Children of Bodom,Papa roach,Paramore,.flyleaf,Evanescence,
Disturbed,Metallica ,arch enemy .altar,]si multe altele:))
[Cradle of filth ,Dimmu Borgir,Nightwish,Bullet for my valentine,Nirvana,Children of Bodom,Papa roach,Paramore,.flyleaf,Evanescence,
Disturbed,Metallica ,arch enemy .altar,]si multe altele:))
Ultima editare efectuata de catre silvia in 21st Mai 2010, 9:38 pm, editata de 2 ori
silvia- Activ
Puncte : 34
Data nasterii : 22/10/1994
Data de inscriere : 15/02/2010
Varsta : 30
Localizare : tecuci...
Frate...se repeta trupele din post-uri...
Toti cradle of filth...)...nu zic ca nu e tare dar......avand in vedere ca e una dintre primele mele trupe de formare...inca o favorizez si ma abtin de la comentarii.....dar unde e adevarata arta a rockului oameni buni!!!!!
Nu a zis nimeni nimic de trupa Death dooooh.....e printre taticii black metalului,pe cand va impuiati capul cu bullet for my valentine care e un screamo amarat!!!!
mai zic niste trupe?
Truda- este o trupa romaneasca si sunt super ok oamenii si canta realitatea de zi cu zi....
Bucovina- alta romaneasca.....
Negura Bunget alta romaneasca deci e chiar aiurea daca o ardeti cu straini si nu ziceti makr unul dintre putinele talente care le are si sarmana noastra tara.....
si plus de asta s-a uitat de multi altii....Cargo,Iris,Pheonix,Pasarea Colibri in special piesa vinovatii fara vina de la ei...... thmn......si unde e Kataklysm,,,,sau Marduk,Slayer sau orice altcv...Dark Funeral,Dark Throne,Enslaved,Crematory,Korn..........
Nu a zis nimeni nimic de trupa Death dooooh.....e printre taticii black metalului,pe cand va impuiati capul cu bullet for my valentine care e un screamo amarat!!!!
mai zic niste trupe?
Truda- este o trupa romaneasca si sunt super ok oamenii si canta realitatea de zi cu zi....
Bucovina- alta romaneasca.....
Negura Bunget alta romaneasca deci e chiar aiurea daca o ardeti cu straini si nu ziceti makr unul dintre putinele talente care le are si sarmana noastra tara.....
si plus de asta s-a uitat de multi altii....Cargo,Iris,Pheonix,Pasarea Colibri in special piesa vinovatii fara vina de la ei...... thmn......si unde e Kataklysm,,,,sau Marduk,Slayer sau orice altcv...Dark Funeral,Dark Throne,Enslaved,Crematory,Korn..........
Filth666- De-al casei
Puncte : 25
Data de inscriere : 09/03/2010
Da exact ai dreptate ai punctat bine aici si toate trupele noastre romanesti sunt foarte bune si vorbesc despre adevar .Eu ascult Truda imi plac melodiile lor mai ales partea de inceput cand fac filmuletul is tari de tot ,si imi plac foarte mult si formatiile vechi precum Cargo , Pasarea Colibri ,Pheonix ,Iris acestea sunt principalele dar am uitat sa le mai postez si acolo am dat copy si paste la tot ce aveam pe hi5 scris acolo de mai demult .
:))
Nu e nimic pt tine fac exceptie....ca esti de al meu...).....
Filth666- De-al casei
Puncte : 25
Data de inscriere : 09/03/2010
Poi..
Mie imi place rock, metal hard, epica, si rapp (eminem & 50cent ) Nightwish este trupa mea prefera cu aproape cel mai mare succes care la avut in trecut si multe trupe,evanescence, within temtation, linkin park, skillet, three days grace, ascult insa si pop rock precum sick puppie sau shayne ward epica... si multe piese foarte faine insa iubesc si piesele romanesti cargo in general au piese foarte frumoase si alti cantaretzi cunoscutzi eu cred ca orice artist orice gen de muzica ii frumos pentru placul fiecaruia nu ca mel aia e foarte urata sau ceva de genu cred ca toate is faine doar ca altele le iubesc mai mult.
Uitatzi ceva Nightwish xD
Uitatzi ceva Nightwish xD
LInkin park
Dj Tiesto
Armin van Buren
Paul van Dik
Mozzart
Bethoven
Simplu
Anda Adam
Dj Project
Fly Project
Puya
-si multi alti
Dj Tiesto
Armin van Buren
Paul van Dik
Mozzart
Bethoven
Simplu
Anda Adam
Dj Project
Fly Project
Puya
-si multi alti
Sava Alexandru-Sorin- De-al casei
Puncte : 58
Data de inscriere : 10/03/2010
New Boys
Alex Velea
Connect-R
Chris Brown
Deepcentral
.....
Alex Velea
Connect-R
Chris Brown
Deepcentral
.....
Mirela.- Nou venit
Puncte : 7
Data nasterii : 24/03/1995
Data de inscriere : 11/03/2010
Localizare : Baneasa
sa vedem......
Rock [Green day, Pink, Linkin Park, Eyes set to kill]]
Punk [Tokio Hotel --> poate radeti cumva! ca e trupa mea favorita si nu! nu sunt emo sau chestii din astea....pur si simplu imi place TH ]
Pop [Christina aguilera, Britney Spears, Demi lovato, MJ, Madonna, Justin timberlake, Justin Bieber, JB, Miley Cyrus ]
Hip-HOP/Rap [gen puya, eminem, akon ]
Dance:X: .... [nu am una preferata ..cv gen Inna, Romaniaaa =)))]
Rock [Green day, Pink, Linkin Park, Eyes set to kill]]
Punk [Tokio Hotel --> poate radeti cumva! ca e trupa mea favorita si nu! nu sunt emo sau chestii din astea....pur si simplu imi place TH ]
Pop [Christina aguilera, Britney Spears, Demi lovato, MJ, Madonna, Justin timberlake, Justin Bieber, JB, Miley Cyrus ]
Hip-HOP/Rap [gen puya, eminem, akon ]
Dance:X: .... [nu am una preferata ..cv gen Inna, Romaniaaa =)))]
LoRy- Dependent
Puncte : 1472
Data nasterii : 12/05/1997
Data de inscriere : 16/04/2010
Varsta : 27
Stare de spirit : FreeDom :)) :)>-
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum