11.04.2010 La o ieseala xD
+6
Beth
Edy
Cipi
baunty91
InGeRuL
wildchild
10 participanți
Pagina 1 din 1
11.04.2010 La o ieseala xD
Spuneti-va parerea despre ziua de astazi,chiar aici,chiar acum, ... I fucking like to spend my time with you guys :> .. Mai vorbim de urmatoarea ieseala,pana atunci,spor si sanatate ... Lasati-va parerea despre ziua de azi:D ...
Made By WARHEART
Made By WARHEART
wildchild- Activ
Puncte : 163
Data nasterii : 28/06/1996
Data de inscriere : 13/02/2010
Varsta : 28
Localizare : Tecuci
Joburi/Distractii : Basket.Fun.Partyes.ETC!
Stare de spirit : Happy
Re: 11.04.2010 La o ieseala xD
Ce pot spune a fost o zii de pomina
Numai tampenii azi cu ce sa incep =))
1.Edy a ramas cred ca o ora sus pe cladire de la lic 1 dupa ce a dat mingea acolo sa chinuit saracu pana sa coboare ii era frica ba sa sara ,si prin copac ca se rupea ) ... totusi erau 8 metri ... eu m-am suit si am coborat imediat a rezistat copacul la mine .Edy a reusit sa coboare abia atunci cand a adus scara nea Palade =))
2 . Am luat vreo 4 mingi in mecla de mi sa indoit nanaul inca ma doare la ce bombee si suturi am primit in el =)) ...
3. Mai aveam oleaca si dadeam si matzele afara din mine la lac in invartitoarea aia ....
4. Am primit o bila cu pusca in cur de la 2 m pnm ... nu mai pot de cur ce ma ustura si acuma
Edy asteptand pompierii cu scara
Numai tampenii azi cu ce sa incep =))
1.Edy a ramas cred ca o ora sus pe cladire de la lic 1 dupa ce a dat mingea acolo sa chinuit saracu pana sa coboare ii era frica ba sa sara ,si prin copac ca se rupea ) ... totusi erau 8 metri ... eu m-am suit si am coborat imediat a rezistat copacul la mine .Edy a reusit sa coboare abia atunci cand a adus scara nea Palade =))
2 . Am luat vreo 4 mingi in mecla de mi sa indoit nanaul inca ma doare la ce bombee si suturi am primit in el =)) ...
3. Mai aveam oleaca si dadeam si matzele afara din mine la lac in invartitoarea aia ....
4. Am primit o bila cu pusca in cur de la 2 m pnm ... nu mai pot de cur ce ma ustura si acuma
Edy asteptand pompierii cu scara
re: Pareri despre poze
super tare bă.:-p
baunty91- Activ
Puncte : 95
Data nasterii : 26/04/1980
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 44
Localizare : china
Joburi/Distractii : cei ala
Stare de spirit : nu am
caterinca =))))) si acuma am poza cu curu tau impuscat =))))))
si mai jos o poza editata de mine :>
si mai jos o poza editata de mine :>
Cipi- Dependent
Puncte : 1551
Data nasterii : 12/11/1991
Data de inscriere : 03/03/2010
Varsta : 33
Joburi/Distractii : net cat cuprinde, iesiri nocturne prin oras, DnB / DuBstep la max, Rock in fiecare dimineata pentru o zi cat mai buna, gratare, doaga, proza, poezie, aforisme, bla bla, adica : DISTRACTIE !
Stare de spirit : ,,simplitatea ramane cel mai sofisticat lucru, iar pentru a fi simplu, trebuie sa ramana perfect, iar perfectiunea se intretine mai greu decat orice alta fitza.`` (G. Ciprian)
Edy- De-al casei
Puncte : 23
Data nasterii : 08/09/1993
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 31
prea tare ziua asta:)))
cat am mai ras...doamnee:)))
cat am mai ras...doamnee:)))
Beth- Dependent
Puncte : 210
Data nasterii : 29/04/1995
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Tecuci, Romania
Vai doamne
Eddy asta ”Chem pompierii bag pl !” =))
Hai k mio placut ziua
Pacat ca au mai lipsit cateva persoane
Eddy asta ”Chem pompierii bag pl !” =))
Hai k mio placut ziua
Pacat ca au mai lipsit cateva persoane
Katuu- Dependent
Puncte : 1082
Data nasterii : 26/03/1995
Data de inscriere : 19/02/2010
Localizare : Tecuci :-L
Joburi/Distractii : Joc: CS, NfS, GtA...Distractii: sa stau ku pretenii:P
Stare de spirit : Dezastru!
Cea mai tare zii!!!!!
Cat am putut sa rad =)))
Cat am putut sa rad =)))
Sin- Activ
Puncte : 53
Data nasterii : 06/10/1994
Data de inscriere : 09/04/2010
Varsta : 30
Localizare : Tecuci..
Joburi/Distractii : Break dance, :>:))
Stare de spirit : lay low
P is for Party !
Deci va placut ; ? \:d/ am facut si eu o zi frumoasa ),acum asteptam vacanta de vara cu mult drag,deoarece in vacanta de vara o sa fie distractie la maxim,o sa se intunece si greu,o sa fie cald,o sa putem merge oriunde si oricand,fara ca urmatoarea zi sa fie scoala,so,this summer is going to be AWESOME !
Ce sa va spun...Eu astazi am dat vreo 2-3 headshot-uri ),mai ales lui Neata,i-am dat un efect d-ala urat,nu a stiut ce e cu el , am fo' cameraman,l-am filmat pe edi cand era sus,dar am ramas fara baterie,~X(,i-am zis eu ca raman fara! )
A coborat cu scara lu nea Palade,care mai avea putin si-l baga in pizda mamii masii ),ca sa fie mai lung ..Am jucat fotbal,am dat o pase de gol ) ..Am jucat basket si am castigat :> , am sacait-o pe silvioi,pe kitty witty kat,pe edaaaa .. Nu am facut prea multe poze,nu am putut sa stau pana la sfarsit pentru ca m-am dus sa mananc pizza si inghetata ... Am facut ogramada de cacaturi,nu mi le amintesc pe toate,dar headshot-ul dat lu' Neata nu am sa-l uit deloc:)),am mancat in 9 luni,fara sa dau si altora:))[foamea],am primit capace de la pet-uri in spate de la Ingeru ),am facut-o pe Lavinia buna si s-a uitat Adi cu o fata ciudata la mine,de parca as fi spus ceva rau ,altceva...plm...distractie la maxim !! Cand mai iesim you freaking dudes ? ; Maybe next week ? ; ? Wildchild <3 to partyyyyy with you freaking guys :> ..
MADE BY WARHEART !
Ce sa va spun...Eu astazi am dat vreo 2-3 headshot-uri ),mai ales lui Neata,i-am dat un efect d-ala urat,nu a stiut ce e cu el , am fo' cameraman,l-am filmat pe edi cand era sus,dar am ramas fara baterie,~X(,i-am zis eu ca raman fara! )
A coborat cu scara lu nea Palade,care mai avea putin si-l baga in pizda mamii masii ),ca sa fie mai lung ..Am jucat fotbal,am dat o pase de gol ) ..Am jucat basket si am castigat :> , am sacait-o pe silvioi,pe kitty witty kat,pe edaaaa .. Nu am facut prea multe poze,nu am putut sa stau pana la sfarsit pentru ca m-am dus sa mananc pizza si inghetata ... Am facut ogramada de cacaturi,nu mi le amintesc pe toate,dar headshot-ul dat lu' Neata nu am sa-l uit deloc:)),am mancat in 9 luni,fara sa dau si altora:))[foamea],am primit capace de la pet-uri in spate de la Ingeru ),am facut-o pe Lavinia buna si s-a uitat Adi cu o fata ciudata la mine,de parca as fi spus ceva rau ,altceva...plm...distractie la maxim !! Cand mai iesim you freaking dudes ? ; Maybe next week ? ; ? Wildchild <3 to partyyyyy with you freaking guys :> ..
MADE BY WARHEART !
wildchild- Activ
Daa Tzigga..ma simt=))
sunt buna da'ma dracu b-).=))
sunt buna da'ma dracu b-).=))
Laviniaaa- Dependent
Puncte : 445
Data nasterii : 19/01/1996
Data de inscriere : 22/03/2010
Joburi/Distractii : dansul:>
normal :>
Normal draga :>, ca altfel nu as mai fi fost cu tine 1 luna si ceva,sau cat am fost ... Oricum,daca veneai tu era si mai si )
Hugs and best wishes for you my friends ><
Made by WARHEART
Hugs and best wishes for you my friends ><
Made by WARHEART
wildchild- Activ
nu tre's dai detalii=)))))))))
Laviniaaa- Dependent
Puncte : 445
Data nasterii : 19/01/1996
Data de inscriere : 22/03/2010
Joburi/Distractii : dansul:>
Iar incepi Tzigga cu dinastea x(
Vezi k nu suporti unghiile asa k ai un ghinion mare
Vezi k nu suporti unghiile asa k ai un ghinion mare
Katuu- Dependent
Puncte : 1082
Data nasterii : 26/03/1995
Localizare : Tecuci :-L
Joburi/Distractii : Joc: CS, NfS, GtA...Distractii: sa stau ku pretenii:P
Stare de spirit : Dezastru!
ce fel statea edy sus pe cladire akolo )=))=)) =)))))))))
PuFFu Yo0- Activ
Puncte : 190
Data nasterii : 10/10/1993
Varsta : 31
Joburi/Distractii : Muzika Cluburile
Stare de spirit : LOL
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum